Telefon: +36 20 313 7727

 E-mail: nagyker@compaya.hu

A Birodalom Bajnoka

A Birodalom Bajnoka

A Birodalom Bajnoka

Info :
Megszűnt termék
További adatok
Nincs raktáron
Nem vásárolható!

Részletek

Róma, a Római Birodalom fővárosa a Krisztus utáni 115. esztendőben:
A császár mérhetetlenül dühös volt. Éjszakába nyúlóan tanácskozott parancsnokaival, Róma következő, a barbárok elleni sorsdöntő hadjáratának részleteit vitatták meg. Alig néhány órát pihenhetett, mikor legbizalmasabb rabszolgája felébresztette: — Dominus, titokzatos férfi érkezett a palotába. Azt mondja, veled van beszéde.
A császár haragjánál csak csodálkozása volt nagyobb. Vajon mit láthattak emberei a messzi földről érkezett vándorban? Hogyan vetemedhettek olyan arcátlanságra, hogy felverjék legmélyebb álmából? Még akkor is ezen gondolkodott, mikor katonái gyűrűjében megjelent a harcedzett veterán. Az uralkodó tekintete csak röviden időzött el a férfin, pillantását azonnal foglyul ejtette a vándor kezében tartott trófea. Az idegen látta a császár megdöbbenését és érdeklődését. Magabiztosan, erőtől duzzadó hangon szólalt meg: — Dominus, elmesélném neked a történetemet...
A birodalom bajnoka társasjátékban a résztvevők (2–4 játékos) egy-egy ókori nép harcosának bőrébe bújhatnak. Feladatuk, hogy kiválasztottként, elsőként győzzenek le egy legendás mitológiai lényt. Küldetésük nem veszélytelen, de ha sikerrel járnak, akkor jutalmuk a mérhetetlen gazdagságon és a Birodalom Bajnoka címen túl az örök DICSőSÉG.

Adatok

Nyelv
Magyar
Kor
10+
Játékosok száma
2 – 4
Játékidő
60 – 120
Szerző
Szél Adrián, Molnár Márton Pál
Kiadó
Storm Games
Vonalkód
5999887109003
VTSZ
95049080
Cikkszám
17132-182

Videó 1: