Telefon: +36 20 313 7727

 E-mail: nagyker@compaya.hu

Almamérce

Almamérce
Almamérce
Almamérce
Almamérce
Almamérce
Almamérce
Almamérce
Almamérce
Almamérce
Almamérce
ÚJ

Almamérce

Raktáron

Részletek

A fák ágai tele vannak finom almákkal, itt az ideje beraktározni belőlük az előttünk álló hosszú télre! A gyümölcsök elérése azonban nem egyszerű feladat, ezért a nyuszik, a sünik, és az egerek az együttműködés mellett döntenek. Ahhoz hogy minél magasabbra jussanak, muszáj lesz egymást is a lehető legmagasabbra segíteniük. Azonban óvakodniuk kell a lombokban megbúvó és az égen leselkedő ragadozóktól: őket jobb elkerülni, máskülönben elvesznek a nehéz munkával megszerzett almák!

Az Almamércében a játékosok kártyák segítségével az állatokból tornyokat készítenek a legtöbb begyűjtendő alma reményében. A játék elején a játékosok a 6 különböző famérce közül kiválasztanak egyet, ezen fogják látni, hogy a fának melyik pontjáig érdemes elérnie a tornyoknak a játék végéig. A tornyokat csak a játék végi pontozáskor tudják a famércéhez illeszteni, egészen addig a szemmértékükben kell bízzanak! Érdemes arra is figyelni, hogy a torony tetejére milyen állatot szánnak a játékosok, mivel a nyuszinak, az egérnek, és a süninek is külön képességük van, amikkel vagy a ragadozók elől lesznek biztonságban, vagy több almát tudnak megkaparintani!

Az Almamérce kooperatív és egymás elleni játékmódot is tartalmaz, továbbá a játék haladó játékszabályokkal is játszható az almákban reménykedő állatok képességeit felerősítve. A 6 famércéhez pedig külön-külön nehézségi szint párosul, hogy a játék sokszor újrajátszható legyen!

Adatok

Nyelv
Magyar
Kor
5+
Játékosok száma
2 – 5
Játékidő
15 – 20
Szerző
Anthony Perone
Kiadó
Red Cat Games, Compaya
Megjelenés éve
2023
Doboz mérete
11 x 18.5 x 4.5 cm
Vonalkód
5999887241321
VTSZ
95049080
Származási ország
Kína
db/karton
10
Tömeg (kg/db)
0.25
Cikkszám
20476-182

Videó 1: