Telefon: +36 20 313 7727

 E-mail: nagyker@compaya.hu

Claim Reinforcements Magic Exp.

Claim Reinforcements Magic Exp.

Claim Reinforcements Magic Exp.

Fogy. ár :
3 990 Ft
További adatok
Raktáron

Részletek

A CLAIM egy gyors, mindössze 25 perc hosszú, taktikus és szórakoztató kártyajáték, melyben meg kell győznünk a frakciókat, hogy bennünket támogassanak, vagyis mi legyünk az új király: Goblinok, Lovagok, Élőhalottak, Törpök, Alakváltók, Gnómok, Óriások, Sárkányok, Trollok és Látnokok és megannyi bájos fantasy lény… és mindez kedves, humoros grafikával!
A CLAIM 2 új szabályainak köszönhetően már 3-4 játékos is játszhatja a kártyajátékot!
Meghalt a király! Mi történhetett? Na, ne firtassuk, senki sem tudja pontosan, mi történt tegnap éjszaka, de reggelre egy boros hordóban találták meg fejjel előre…
Szóval, nincs királyunk, bármi is történt, örökösök nélkül távozott, így a Birodalom 5 frakciójára maradt a feladat, hogy megválasszák az új királyt: téged vagy az ellenfeled.
Vajon képes leszel elnyerni a Birodalom frakcióinak támogatását?
A CLAIM kártyajáték Univerzuma 5 pakli kártyából áll, de a játékhoz elegendő a CLAIM vagy a CLAIM 2 paklit megszerezni, viszont a Claim, a Claim 2 és a Claim Erősítés játékokat kombinálhatjuk egymással, így a kártyapaklit új összeállításokban is használhatjuk a játékok során. Különleges játékélmény felfedezni a különböző frakciók egymásra gyakorolt hatásait, ráadásul a játék akár 3-4 személlyel is játszható ezután!
A CLAIM Erősítés – Mágia egy gyors, mindössze 15-20 perc hosszú, taktikus és szórakoztató kártyajáték, amely kiegészítő pakli, önmagában nem játszható, szükséges hozzá a CLAIM vagy a CLAIM 2. Új frakciók kapcsolódnak be a játékba, őket is meg kell meggyőznünk, hogy bennünket támogassanak, vagyis mi legyünk az új király: Varázslók, Druidák, Alakváltók és 18 különféle varázstárgyat is játékba kerül… és mindez kedves, humoros grafikával!
Egyre több és több frakció küzd a trónért. Varázslók, Druidák, de még az Alakváltók is részt vesznek a trónért folyó harcban. Mostantól kezdve azonban a frakciók használhatnak különleges varázstárgyakat is.

Adatok

Nyelv
Angol
Kor
10+
Játékosok száma
2 – 2
Játékidő
30 – 30
Szerző
Scott Almes
Kiadó
Vagabund
Doboz mérete
9.5 x 12.5 x 2 cm
Vonalkód
8718026303600
VTSZ
95049080
Cikkszám
19284-184

Videó 1:

Kiegészítő termékek

Hasonló termékek