TOP termékek

Telefon: +36 20 313 7727

 E-mail: nagyker@compaya.hu

Enclave

Enclave

Enclave

Fogy. ár :
12 390 Ft
Info :
Megszűnt termék
További adatok
Nincs raktáron

Részletek

A Ragyogás Mestereiként ismert, tizenkét szellemi vezető befolyást és számos követőt szerzett, hogy elhozza a napforduló éjszakáján a nem várt világvégét, pontosan a saját előrejelzéseik szerint.

Amit az ember csak elképzelhet, minden megtörtént azon az éjszakán. A megrázó előadás alatt a Ragyogás Mesterei elválasztották a búzát a pelyvától. Elvitték a kiválasztottakat egy szép kis pokollyukba, amit ők maguk építettek számukra a magasabb dimenzióban - valahol az örökkévalóság küszöbén. Senki sem tudta, hogyan juthatnak oda, és hogyan befolyásolhatják a valóságot. Az egyetlen biztos dolog, hogy mindaz a hatalom, amit nyertek, a szigorú összefogásnak volt köszönhető. A bölcs emberek által előidézett világvége nem volt olyan tökéletes, ahogy azt tervezték.

Hamarosan kiderült, hogy azok az emberek közül néhány, akiket magukra hagytak az elmúlt világ romjaiban, képessé váltak arra, hogy beszivárogjanak a Ragyogás Mestereinek birodalmába. Talán a világ lerombolásához használt erő hagyott nyomot? Vagy esetleg a másik oldalra való átjutás mindezek után már nem is olyan nehéz? Elsőként Jonas Arvani fedezte fel magában ezt a képességet. Röviddel azután, hogy kiderült, nem ő az egyetlen, céhet alapított. Az átkelés képessége - a lehetőség egy magasabb dimenzióba ugrásra, ahol a Ragyogás Mesterei felépítették kicsavart utópiájukat, rövidesen óriási üzletté vált. Nem mindenkinek sikerült követnie a céh szigorú szabályait. Így kevésbé hatékony és kevésbé megbízható csoportok kezdtek feltünedezni. A fosztogatók céhe által kiképzett tolvajok célja a találmányok és eszközök ellopása volt a Ragyogás Mestereinek Enklávéjából. Ezek az eszközök a lerombolt világban ereklyékké váltak. A legértékesebb leletek az építési rajzok voltak, amikkel lehetővé vált az emberek számára az elveszett eszközök újjáépítése, amik újra az emberiség szolgálatába állhattak.

A játék során, ami 6 fordulóból áll, a játékosok:

Javítják tolvajaik szellemi és fizikai képességeit, Fejlesztik az ugrógépet (szarkofág és szezám), Eszközöket vesznek, amik megvédik tolvajaikat a Ragyogás Mestereinek Enklávéjának halálos csapdáitól, A tolvajaik szellemi és fizikai sérüléseinek kezeléséhez szükséges gyógyszereket vásárolnak, Végrehajtják az átkelést a Ragyogás Mestereinek területére, hogy értékes leleteket és tudást szerezzenek, Végrehajtják a mindenféle kockázat nélküli, de kisebb haszonnal járó pásztor munkát, Meglátogatják a jóst, hogy betekintsenek a jövőbe, és ők kezdeményezzenek a következő fordulóban, Használják a játék legfontosabb kártyáit az irány a fa helyszínen.

Adatok

Nyelv
Angol
Kor
12+
Játékosok száma
2 – 4
Játékidő
120 – 120
Szerző
Corey Clark
Kiadó
G3
Doboz mérete
29.5 x 29.5 x 7.5 cm
Vonalkód
5902020445388
VTSZ
95049080
Cikkszám
16613-184

Videó 1: