Telefon: +36 20 313 7727

 E-mail: nagyker@compaya.hu

Farkasok

Farkasok
Farkasok
Farkasok
Farkasok
ÚJ

Farkasok

Fogy. ár :
20 490 Ft
További adatok
Rendelhető

Részletek

A Farkasok egy falkaépítő stratégiai játék 2-5 játékos számára. A játék a legrátermettebbek túlélésért folytatott küzdelme, miközben a játékosok a legnagyobb, legdominánsabb falkát területfoglalással, magányos farkasok toborzásával és zsákmányra vadászva próbálják összeállítani. Azonban ügyelniük kell arra is, hogy ne terjeszkedjenek túl vakmerően a riválisok uralta terepre, itt ugyanis elcsábíthatják falkájuk tagjait.
A döntéseket egy okos akcióválasztó mechanizmus irányítja. Minden akcióhoz olyan területlapkákat kell felfordítanod, amelyek megegyeznek azzal a tereppel, ahol az akciót végrehajtani szeretnéd. A kétoldalas lapkákon ebben a körben végrehajtott akcióid megszabják, hogy a következő körben milyen tereptípusokon hajthatsz végre akciókat. Ahogy kiterjeszted a falkád irányítását az egyes régiókra, egyúttal a falkád tulajdonságait is fejleszted, így a játék előrehaladtával még agresszívabb akciókat hajthatsz végre.
A játék közbeni három pontozási fázisban a játékosok minden régióban kiszámítják, melyikük van erőfölényben. A játék végén a játékosok összesítik a pontozási fázisokban szerzett győzelmipont-jelzőket, valamint a játékostábla hat pontozósávján elért legmagasabb győzelmi pontokat. A legtöbb győzelmi ponttal rendelkező játékos nyer!

Adatok

Nyelv
Magyar
Kor
14+
Játékosok száma
2 – 5
Játékidő
75 – 75
Szerző
Ashwin Kamath, Clarence Simpson
Kiadó
Vagabund
Megjelenés éve
2023
Doboz mérete
30 x 30 x 7 cm
Vonalkód
5999886467357
VTSZ
95049080
db/karton
6 db
Tömeg (kg/db)
2
Cikkszám
20513-182

Videó 1: