Telefon: +36 20 313 7727

 E-mail: nagyker@compaya.hu

Felkelő nap

Felkelő nap

Felkelő nap

Fogy. ár :
32 390 Ft
Info :
Amíg a készlet tart
További adatok
Raktáron

Részletek

A legendás feudális Japánban játszódik a Felkelő Nap, amelyben a játékosok olyan nagy klánokat vezetnek, ame lyeket a hatalmas Kami gyűjtött össze, hogy újraformálja az országot, és visszavezesse a tiszteletre méltó spirituális hagyományokhoz.

Minden klán az egyedi képességeit használva terjeszti ki erőit a tartományokra. Erődöket emel, betakarítja a termést – és harcol a többi klán ellen. Ahogy a tavaszt felváltja a nyár, a nyarat pedig az ősz, a játékosok fejleszthetik klánjukat úgy a stratégia, mint az erények terén, és akár még a legendák szörnyeit is segítségül hívhatják az ügyükhöz. A klánok bölcsen tennék, ha imádkoznának az istenekhez, mivel minden kami nagyon erős képességeket adhat nekik. A diplomácia azonban még erősebb eszköz lehet, mivel a klánok kölcsönösen előnyös szövetségeket köthetnek, és egyeztethetik az útjukat a győzelem felé. Ebben a politikai arénában a becsület értékesebb, mint az arany, bár az árulás fordulatot hozhat a háború során. A csatákat nemcsak nyers erővel, hanem stratégiával és ravaszsággal is meg lehet nyerni.

Az utadat bölcsen, a szövetségeseidet körültekintően válaszd meg. Mire a tél hava betakarja a földet, eldől, te leszel-e a kiválasztott, aki a Felkelő Nap országát uralja...

Adatok

Nyelv
Magyar
Kor
14+
Játékosok száma
3 – 5
Játékidő
90 – 120
Szerző
Eric M. Lang
Kiadó
DeltaVision
Doboz mérete
32 x 32 x 12 cm
Vonalkód
9789633951668
VTSZ
95049080
Tömeg (kg/db)
3.1
Cikkszám
18697-182

Videó 1:

Kiegészítő termékek

Hasonló termékek