Telefon: +36 20 313 7727

 E-mail: nagyker@compaya.hu

Felkelő nap - Hatalmas kamik kiegészítő

Felkelő nap - Hatalmas kamik kiegészítő

Felkelő nap - Hatalmas kamik kiegészítő

Info :
Megszűnt termék
További adatok
Nincs raktáron
Nem vásárolható!

Részletek

A hatalmas kamik, a nap, a hold, a tenger, a szél, a villám, a vihar és a háború japán istenei a földre szállnak. Többé már nem elégednek meg azzal, hogy a szentélyükben imádkozzanak hozzájuk, a kamik fizikai manifesztációi leszállnak a Felkelő Nap földjére, hogy segítség az őket tisztelő klánokat, és hogy a saját képükre formálják a tartományokat.

A Hatalmas kamik kiegészítő a kamikat meghatározó erővé teszi, amivel számolni kell. Ahelyett, hogy csak egy képességgel segítenék a hozzájuk legjobban imádkozó klánt minden kami-körben, a kamik lejönnek a földre, hogy segítsék a klánokat a küzdelmeikben. Nem csak ezek a kami figurák csatlakoznak az őket legjobban imádó klánhoz, halhatatlan erejükkel megtámogatva az oldalukat, hanem egyedi képességeket is hoznak a játékba, amivel megváltoztatják az általuk elfoglalt tartományok szabályait.

Ez a kiegészítő egy vadonatúj évszakkártya-szettet is tartalmaz, ami még több lehetőséget és stratégiát ad minden játékhoz, a Hatalmas Kamik használatától függetlenül.

Adatok

Nyelv
Magyar
Kor
14+
Játékosok száma
1 – 5
Játékidő
120 – 180
Szerző
Eric M. Lang
Kiadó
DeltaVision
Doboz mérete
15 x 25 x 6 cm
Vonalkód
889696009029
VTSZ
95049080
Tömeg (kg/db)
0.5
Cikkszám
18970-182

Videó 1:

Kiegészítő termékek

Hasonló termékek