Telefon: +36 20 313 7727

 E-mail: nagyker@compaya.hu

Ha/Ver

Ha/Ver

Ha/Ver

Raktáron

Részletek

Ma ismét péppé vert és leharcolt bűnözők képei kerültek a főoldalra, és hallván a rendőrség számos felhívását, hogy a „HaVer” nevű igazságosztó adja fel magát, ez az újság felteszi a kérdést: Vajon máris elfeledtük a mindössze egy évvel ezelőtti szalagcímeket?

Noha alapvetően egy civilizáció nem támogatja az olyan önkényes igazságszolgáltatást, amely néhány maszkos egyén saját döntésén alapul, ez az újság hisz abban, hogy sokkal több olyan, utcákon járőröző hősre lenne szükség, mint HaVer vagy Kis Dög. Ezt a várost mostanáig a bűnözés emésztette, és számunkra igazságot ma már csak a kosztümös igazságosztók szolgáltatnak.A Ha/Ver egy kooperatív társasjáték 1-4 játékos számára. A játékosok olyan hősök alakját öltik magukra, akik együttes erővel igyekeznek legyőzni egy gonosz szervezet főnökét – miközben a mindennapi élet különféle kihívásai között egyensúlyoznak.

Minden körben új Események kerülnek felfedésre, félbeszakítva a Hősök napi rutinját. A Hősöknek legalább 3 Eseményt kell teljesíteniük ahhoz, hogy felfedjék a Főgonosz végső tervét! Ezután már csak rajtuk múlik, hogy képesek-e gátat vetni a gaztevő aljas mesterkedésének!

Adatok

Nyelv
Magyar
Kor
18+
Játékosok száma
1 – 4
Játékidő
60 – 90
Szerző
Hjalmar Hach, Roberto Pestrin, Maurizio Vergendo
Kiadó
DeltaVision
Doboz mérete
32 x 23 x 8 cm
Vonalkód
9789633951293
VTSZ
95049080
Tömeg (kg/db)
2.3
Cikkszám
18841-182

Videó 1: