Telefon: +36 20 313 7727

 E-mail: nagyker@compaya.hu

Hancúr Párbaj

Hancúr Párbaj
Hancúr Párbaj
Hancúr Párbaj
Hancúr Párbaj
Hancúr Párbaj
Hancúr Párbaj

Hancúr Párbaj

Fogy. ár :
9 490 Ft
További adatok
Nincs raktáron

Részletek

Játékosok száma: 2 fő (egy férfi és egy nő).
A játékmezőkön haladva egyre forróbb és izgalmasabb erotikus feladatokat kell teljesítenie a játékos párnak, hogy minél nagyobb örömöt és élvezetet szerezzenek egymásnak és maguknak.
Ajánljuk:
✓ friss felnőtt pároknak, hogy egymást könnyebben felfedezhessék
✓ már összeszokott pároknak is, hogy feldobják a mindennapjaikat.
A játék könnyebb bemelegítő feladatokkal kezdődik, később egyre erotikusabb és izgalmasabb részek következnek, melyek a szexuális aktusban teljesednek ki. Minden egymás kényeztető feladatot addig csinálhattok, míg a homokóra le nem pereg. Bizony, ha lepergett be kell fejezni,akárhol is tartottatok, de nyugi, újra dobni kell és húzhattok új hasonlóan kellemes feladatot.
A szabályokat követve garantált az egyre fokozódó vágy, de vigyázat, az orgazmust a játék végéig egyik fél sem érheti el. Aki mégis idő előtt érne a csúcsra, annak partnere összes szexuális kívánságát teljesítenie kell.
A felnőtt társasjáték során 3 zónán kell átjutnotok.
Csábítás Zóna:
A játék első harmadában bemelegítő feladatokkal kezdhettek, itt még maradjon rajtatok a ruha, kezdjetek egymásra hangolódni. Induljatok el a mezőkön bábuitokkal, teljesítsétek a feladatokat, ismerkedjetek, ne kapkodjátok el az előjátékot!
Vágy Zóna:
Vetkőztessétek egymást fehérneműre! Maradjon a textil, ezzel is fokozzátok az izgalmakat! Feszítsétek tovább egymás idegeit a végletekig, de vigyázat, a csúcsra egyikőtök se jusson el!
Hancúr Zónája:
Itt már igazán átadhatjátok magatokat egymásnak és az élvezeteknek, mégis időben fogjátok vissza magatokat! Ne feledkezzetek meg a homokóráról, továbbra is dobjatok és kizárólag a kártyáknak megfelelően haladjatok a cél felé! Éppen ez adja meg az együttlét különlegességét, hogy egyensúlyoznotok kell az élvezet és a tudatosság határán.
Doboz tartalma:
✓ 1 db játéktábla
✓ 52 db feladatkártya
✓ 1 db homokóra
✓ 2 db bábu figura
✓ 1 db dobókocka

Adatok

Nyelv
Magyar
Kor
18+
Játékosok száma
2 – 2
Játékidő
60 – 90
Kiadó
Bohéma Games
Doboz mérete
31.5 x 31.5 x 6 cm
Vonalkód
5999887661013
VTSZ
95049080
Cikkszám
15804-182

Videó 1: