Telefon: +36 20 313 7727

 E-mail: nagyker@compaya.hu

Kitchen Rush kiegészítő - Hozhatok desszertet?

Kitchen Rush kiegészítő - Hozhatok desszertet?

Kitchen Rush kiegészítő - Hozhatok desszertet?

Raktáron

Részletek

Kitchen Rush - Hozhatok desszertet? kiegészítő, a játékhoz szükséges a Kitchen Rush alapjáték.

Nem is olyan régen, vásároltatok egy régi éttermet, és kiszolgáltátok az első vendégeiteket. Az éttermet fel kellett újítanotok, alapanyagokat kellett vásárolnotok, ki kellett fizetnetek az alkalmazottaitokat, egyre összetettebb ételeket kellett készítenetek, és gondoskodnotok kellett a megfelelő raktározásról. Ahogy az éttermetek bővült, egyre igényesebb vendégek érkeztek, és egyre több alkalmazottat tudtatok felvenni. Sajnos sikeretek nem volt hosszú életű, és az éttermeteknek kezdett leáldozni. A vendégek száma lecsökkent, a kisegítő személyzetnek fel kellett mondanotok, és az éttermetek elindult lefelé a lejtőn. Emiatt arra a következtetésre jutottatok, hogy az éttermeteket fejleszteni kell. Először is kell egy új menü. Majd itt az ideje egy édességeket kínáló cukrászda megnyitásának: tiramisu, crème brûlée, fagylaltkelyhek – és persze a tejszínhabról se feledkezzünk meg!


Ezzel a kiegészítővel egy 7 forgatókönyvből álló új történetet élhettek át.
Mielőtt ezekkel az új forgatókönyvekkel játszanátok, javasoljuk, hogy legalább az alapjáték első 4 forgatókönyvén legyetek túl. Ezen 4 forgatókönyv szabályait röviden ismertetjük ebben a szabálykönyvben is, hogy akár hosszabb szünet után is könnyedén neki állhassatok ennek a kiegészítőnek.
Az alapjáték 5-8 forgatókönyvének szabályismerete nem szükséges, ezeket az új történet során újra leírjuk.

Tartalma: 55 kártya, 1 játéktábla-lapka, 4 játékostábla-bővítés, 4 vásárlásösszegző-kártya, 1 befektetésösszegző-kártya, 30 fa fagylaltgombóc, 1 fagyasztó, 1 specialista homokóra,36 fa hozzávaló, 12 fa fűszer, 20 fagylaltkehely-lapka, 6 fagylaltkehely, 4 elérhetetlen jelző, 1 meghibásodás jelző

Adatok

Nyelv
Magyar
Kor
8+
Játékosok száma
2 – 4
Játékidő
20 – 60
Szerző
Turczi Dávid, Vangelis Bagiartakis
Kiadó
Pegasus, ComPaYa
Megjelenés éve
2021
Doboz mérete
29.5 x 29.5 x 6 cm
Vonalkód
5999887241208
VTSZ
95049080
Származási ország
Kína
db/karton
6
Tömeg (kg/db)
0.95
Cikkszám
19646-182

Videó 1:

Kiegészítő termékek

Hasonló termékek