Telefon: +36 20 313 7727

 E-mail: nagyker@compaya.hu

Munchkin 4 - Dobj egy hátast! kiegészítő

Munchkin 4 - Dobj egy hátast! kiegészítő

Munchkin 4 - Dobj egy hátast! kiegészítő

Fogy. ár :
5 990 Ft
További adatok
Nincs raktáron

Részletek

Nagy hősöknek nagyszerű hátasokra van szükségük, hogy azokon vonulhassanak csatába. A nagy munchkinoknak pedig minden szabálytól elrugaszkodott módon nagy erejű hátasok kellenek! Ügess hát be az útvesztőbe a tigris, a sárkány, az óriás mutáns versenyegér (a Narbonic rajzolója, Shaenon K. Garrity vendégművész munkája), a sas… vagy éppen a csirke hátán… Mindegyiknek természetesen bír a Munchkintól már megszokott, teljesen eszement különleges képességgel is.

A tervező, Steve Jackson, és a rajzoló, John Kovalic, a Dobj egy hátast!-ban 112 új lappal gazdagítja a hátbaszúrós, fosztogatós, kéjmámoros-kaszabolós munchkin-mennyországot.

A kiegészítőben feltűnnek fegyverhordozók is, akik erősen hasonlítanak a Super Munchkinban található segédekre (sidekick), illetve a Munchkin Bites! tányérnyalóira (minion), mégis teljesen újak és egyediek! Bővítsd velük a kíséretedet, használd fel különleges képességeiket, és ha kell, áldozd fel őket, csak hogy magadat mentsd! Még jobb ötlet: öld meg valaki más fegyverhordozóját! Az igazi munchkinok is ezt ajánlják!

Adatok

Nyelv
Magyar
Kor
9+
Játékosok száma
2 – 6
Játékidő
60 – 60
Szerző
Steve Jackson
Kiadó
Pegasus, Steve Jackon Games, DeltaVision
Vonalkód
9789639890503
VTSZ
95049080
Tömeg (kg/db)
0.25
Cikkszám
5178-182

Videó 1:

Kiegészítő termékek

Hasonló termékek