TOP termékek

Telefon: +36 20 313 7727

 E-mail: nagyker@compaya.hu

Puerto Rico

Puerto Rico

Puerto Rico

Fogy. ár :
14 190 Ft
További adatok
Raktáron

Részletek

Aranyásó, kapitány, polgármester, kereskedő, telepes, iparos, építész - melyik lennél legszívesebben egy új világban? Sikerül ott megvetned a lábadat? Netán megcsinálni a szerencsédet? Vajon a tieid lesznek a leggazdagabb ültetvények? Te emelteted a legértékesebb épületeket? Mert ez a célod: a lehető legnagyobb vagyon és tekintély megszerzése.

A JÁTÉK CÉLJA

A játék több körből áll. Minden körben minden játékos választ egyet a hét különböző szerep közül, és a játékosok - mindegyik játékos - az óramutató járása szerint egymás után végrehajthatják az ahhoz a szerephez tartozó cselekedetet.

Így például az ültetvényes választásakor a játékosok mindegyike választ magának egy új ültetvényt, amelyek majd - az iparos választásakor - lehetővé teszik számukra különféle árufajták előállítását. A játékosok megtermelt áruikat kereskedőként a kereskedőházban értékesíthetik, vagy kapitányként elküldhetik az Óvilágba. Az eladással szerzett pénzen pedig, építészként, épületeket húzhatnak fel, és így tovább, és így tovább.

Aki a legsikeresebben használja ki a folyvást váltakozó szerepekből adódó lehetőségeket és a szerepek privilégiumát, az a legnagyobb vagyont és tekintélyt szerzi meg magának, és így ő nyeri meg a játékot.

A játékot az a játékos nyeri, aki a legtöbb győzelmi pontot gyűjti össze.

Adatok

Nyelv
Német
Kor
13+
Játékosok száma
2 – 5
Játékidő
90 – 150
Szerző
Andreas Seyfarth
Kiadó
Alea, Rio Grande Games, Tilset Editions, Ravensburger, Regio Játék, GémKlub
Vonalkód
4005556269273
VTSZ
95049080
Cikkszám
617-183

Videó 1:

Hasonló termékek