TOP termékek

Telefon: +36 20 313 7727

 E-mail: nagyker@compaya.hu

Smartmax My First Animal - Elefánt

Smartmax My First Animal - Elefánt

Smartmax My First Animal - Elefánt

Fogy. ár :
2 390 Ft
További adatok
Raktáron

Részletek

A Smartmax család tagjai mágneses építőjátékok a legkisebb korosztálynak, amiknek segítségével a gyermek szórakozva ismerheti meg a mágnesességet.

A Smartmax My first animals segítségével gyermeked megismerheti az állatokat és a mágnesesség csodáját. Az állatok két részből állnak: fej részből, és egy hátsó részből. Ezeket a részeket lehet összekötni a mágnesrúd segítségével, vagy esetleg egy teljesen egyedi állatot létrehozni például további állatok kiegészítésével.: elefánt fejhez hozzákapcsolunk egy másik állat fejet és így tovább..a gyerkőcök kreativitása szárnyalhat a szett segítségével.

A Smartmax család tagjai mágneses építőjátékok. Már 1 éves kortól gond nélkül játszhatnak vele a kicsik, mert nincs kieső alkatrésze az elemeknek és a mágnesrudak mérete tökéletesen illik a picik kezébe. A gyermek szórakozva ismerheti meg a mágnesességet, a színeket, és a rész-egész viszonyát.
A különböző szettek egymással szabadon kombinálhatóak, így egyre nagyobb és nagyobb építményeket hozhatnak létre!

A Smartmax játékokkal már egész kicsi kortól fejleszthető a szem-kéz koordináció, a finom-motorika, a rész-egész viszonyának megértése, a térlátás, a kreativitás és a konstruktív gondolkodás, a színek megismerése.

Adatok

Nyelv
Magyar
Kor
1+
Darabszám
3 db
Játékosok száma
1 – 1
Kiadó
Smartmax
Doboz mérete
8 x 8 x 8 cm
Vonalkód
CPY-19367
VTSZ
95030069
Származási ország
Kína
db/karton
12 db
Weboldal
Tömeg (kg/db)
0.1
Cikkszám
19367-182

Videó 1:

Kiegészítő termékek

Hasonló termékek