Telefon: +36 20 313 7727

 E-mail: nagyker@compaya.hu

Túlélők Viadala

Túlélők Viadala
Túlélők Viadala
Túlélők Viadala
Túlélők Viadala

Túlélők Viadala

Fogy. ár :
13 990 Ft
További adatok
Nincs raktáron

Részletek

A Túlélők Viadala egy izgalmas kvízjáték kalandos szerepjátékkal, melyben a túlélés a tét. Játékos formában, a mindennapi életben is előforduló váratlan szituációk megoldásához ad tudást a játék, amelyekre a hétköznapi emberek nincsenek felkészülve.
A játék során különböző karakterek bőrébe bújva kell a katasztrófahelyzeteket túlélni: egy több napig tartó téli áramszünet esetén, egy repülőgép szerencsétlenség után a dzsungelben vagy éppen egy zombitámadás alkalmával.
A karakterek a játék első részében vész- és katasztrófahelyzetekkel kapcsolatos kvízkérdésekkel tesztelik túlélő tudásukat. Helyes válaszokkal olyan eszközökhöz jutnak, amelyeket felhasználhatnak a túlélési szituáció során a játék második részében. Ott ugyanis bekövetkezik a szerencsétlenség, amelynek szakaszai újabb és újabb csapásokat hozhatnak. A felkészült és egyben szerencsés játékosok nagy eséllyel élik túl a helyzetet, mert ahogy a való életben, úgy itt sem mindegy, hogy a szerencse ki mellé áll.
Választhattok a karakterek közül, mert annak is jelentősége van, hogy kire kerül a turista fiú, vagy éppen a városi lány szerepe, mert más-más tulajdonsággal rendelkeznek, melyeknek egy éles szituáció esetén is szerepe lehet.

Adatok

Nyelv
Magyar
Kor
14+
Játékosok száma
2 – 6
Játékidő
60 – 90
Kiadó
Bohéma Games
Doboz mérete
31.5 x 31.5 x 6.5 cm
Vonalkód
5999886294120
VTSZ
95049080
Tömeg (kg/db)
1.96
Cikkszám
18164-182

Videó 1:

Hasonló termékek