Telefon: +36 20 313 7727

 E-mail: nagyker@compaya.hu

Viticulture Esszenciális kiadás

Viticulture Esszenciális kiadás

Viticulture Esszenciális kiadás

Fogy. ár :
21 790 Ft
További adatok
Nincs raktáron

Részletek

A Viticulture egy munkáslehelyezős stratégiai játék, mely lehetőséget teremt a játékosoknak, hogy bárhol kialakíthassák saját toszkán borászatukat, ahol van egy asztal és körülötte barátok.

Megérkezel a vidéki, modernizáció előtti Toszkánába, ahol örököltél egy elhanyagolt borászatot. Van némi termőterületed, egy régi présházad, egy aprócska pincéd, 3 munkásod… és az álmod, hogy egyszer tiéd lesz Itália legpompásabb pincészete.

Feladatod, hogy egész évben ellásd különféle teendőkkel a munkásaidat és a készséges idénymunkásokat. Egy borászatban minden évszak más és más, a munkásoknak tehát eltérő dolgokkal kell foglalatoskodniuk nyáron és télen. Egyes feladatoknál verseny alakul ki, és gyakorta a feladathoz elsőként érkező munkásnak előnye van a később érkezőkkel szemben.

A munkások és idénymunkások segítenek, hogy építményekkel, szőlőtőkék ültetésével és borrendelések teljesítésével gyarapítsd a borászatodat, miközben egyre csak haladsz a célod fel, hogy tiéd legyen Toszkána legsikeresebb pincészete.

Adatok

Nyelv
Magyar
Kor
13+
Játékosok száma
1 – 6
Játékidő
45 – 90
Szerző
Jamey Stegmaier, Alan Stone
Kiadó
DeltaVision
Vonalkód
9786155314667
VTSZ
95049080
Cikkszám
19089-182

Videó 1:

Hasonló termékek