Telefon: +36 20 313 7727

 E-mail: nagyker@compaya.hu

Zombicide - Zöld horda

Zombicide - Zöld horda

Zombicide - Zöld horda

Fogy. ár :
32 390 Ft
További adatok
Nincs raktáron

Részletek

A zombi ragály nem ismer korlátokat! Mostanra már az ork ellenségeink is az áldozatává váltak. Többé nem érvényes a régi mondás: Vagy mi, vagy ők!

Mára egyetlen kérdés maradt: élet vagy halál!

Az ork zombik átlépték a királyság határát, és óriási zöld hordát alkotva elhozták a végítélet idejét!Ám irányítóik, a gonosz halottidézők, terveik szövögetése közben megfeledkeztek egy rendkívül fontos dologról: Rólatok!

Tapasztalt túlélőkként nem szokásotok elmenekülni a halálos kihívások elől. Közösen és felfegyverkezve bármikor szembeszálltok a hordával.

Fogd az íjad, élezd a pengéd és készítsd a tekercseket, mert eljött a Ti időtök!Alkoss egy csapatot a barátaiddal és használd a túlélői képességeidet, hogy győzelmet arathass a fertőzött orkok hordái felett! A zombikat maga a játék irányítja egyszerű szabályok és kártyák segítségével. Játszd le a 10 különböző, moduláris térképeken zajló küldetést, vagy készítsd el sajátodat! Keress felszerelést és pusztítsd el a zombikat! Minél többel végzel, annál több képességre teszel szert, ám annál több zombi érkezik!

Adatok

Nyelv
Magyar
Kor
14+
Játékosok száma
1 – 6
Játékidő
60 – 60
Szerző
Raphael Guiton, Jean-Baptiste Lullien, Nicolas Raoult
Kiadó
Asmodee, DeltaVision
Vonalkód
9789633950197
VTSZ
95049080
Tömeg (kg/db)
2.98
Cikkszám
18657-182

Videó 1:

Hasonló termékek