Telefon: +36 20 313 7727

 E-mail: nagyker@compaya.hu

Exploding Kittens - NSFW Edition

Exploding Kittens - NSFW Edition

Exploding Kittens - NSFW Edition

Fogy. ár :
8 390 Ft
További adatok
Nincs raktáron

Részletek

Az Exploding Kittens Robbanó cicák egy felturbózott orosz rulett játék, ahol a játékosok egymást lökik a TNT-vel játszó cicák elé... Néha pedig a játék löki oda őket. Ha felhúzol egy robbanó cicát, és nem tudod hatástalanítani - igen, a cicát - mondjuk egy lézer pointerrel, ami lefoglalja és addig sem babrálják a zsinórokat -, akkor bizony felrobbansz, meghalsz, kiesel a játékból.



Négyféle kártyatípust kell megkülönböztetni a játékban. Vannak az egyszerű lapok, amiket párban, trióban lehet fölhasználni, vannak az akciókártyák, amikkel másokat szívathatunk, vagy a saját győzelmi esélyeinket növelhetjük meg, vannak azok a lapok, amikkel le tudjuk kötni a macsekok figyelmét, nehogy elindítsák az atomrakétákat, mert éppen a klaviatúrán szottyant kedvük végigrohanni. Illetve a negyedik típus maga az Exploding Kitten lapok.



Az Exploding Kittens egy vicces, gyors, pörgős, egyszerű, ám néhol fárasztó humorral operáló játék, amit igazán azok fognak szeretni, akiknek van otthon 1-2 bundás kis ördögük, mert sok olyan lap van a pakliban, amiken ők pluszban tudnak majd nevetni.

Adatok

Nyelv
Angol
Kor
18+
Játékosok száma
2 – 5
Játékidő
15 – 30
Szerző
Matthew Inman, Elan Lee, Shane Small
Kiadó
Asmodee
Doboz mérete
29.5 x 29.5 x 8.5 cm
Vonalkód
852131006013
VTSZ
95049080
Cikkszám
17933-184

Videó 1:

Kiegészítő termékek

Hasonló termékek