Telefon: +36 20 313 7727

 E-mail: nagyker@compaya.hu

Letter Jam

Letter Jam

Letter Jam

Fogy. ár :
5 390 Ft
További adatok
Raktáron

Részletek

A Letter Jam a Hanabi és Scrabble különleges ötvözetének tűnik elsőre. A Hanabi-ból hozza azt a különleges mechanizmust, hogy mindenki látja mindenki lapját, kivéve a sajátját. A lapok pedig betűket mutatnak, mint a Scrabble betűlapkákon.



A játékot 2-6 fővel tudjuk játszani és együttműködve kell minél hosszabb értelmes szavakat létrehoznunk közösen.

A játék elején minden játékos kap egy adag képpel lefelé helyezett betű kártyát, amiből garantáltan ki lehet rakni egy létező szót. Ennek biztosítására használhatunk majd egy applikációt vagy egymásnak kiválasztjuk a lapokat, amik megfelelnek ennek a feltételnek. Ezután mindenki kirakja az egyik betűkártyáját a maga előtt lévő állványra, úgy, hogy ő maga ne lássa, csak a többi játékos. Itt kezdődik a valódi játékmenet.



A játék körökre osztott. Minden körben egyszerre mindannyian nézegetjük a többi játékos lapjait és próbálunk minél hosszabb szavakat generálni fejben az összes betűkártya felhasználásával. Mindenki csak azt a számot mondja be, hogy hány betűből áll a leghosszabb szó, amit kitalált. Aki a leghosszabb szót találta ki, és ezáltal a legnagyobb számot tudta bemondani, az lesz ebben a körben aki nyomot ad. Minden játékos elé, akinek a betűjét felhasználta lerak egy tokent, azzal a számmal, hogy az ő betűje hanyadik ebben a kitalált szóban. Az egyest kapja, akinek a betűjével kezdődik a szó és így tovább. Mindenki, aki elé került szám, az megpróbálja kitalálni, hogy milyen betűje lehet. Ha kitalálják, akkor mehetnek tovább a következő betűre.



A játék célja, hogy minél több saját betűt találjunk ki, mivel a végén a saját kitalált betűinkből kell összeraknunk egy szót. Minél több játékosnak sikerül a játék végén szót összeraknia, annál sikeresebb volt a csapat.

Adatok

Nyelv
Angol
Kor
10+
Játékosok száma
2 – 6
Játékidő
30 – 45
Szerző
Ondra Skoupy
Kiadó
Czech Games Edition
Doboz mérete
7 x 16 x 23 cm
Vonalkód
8594156310523
VTSZ
95049080
Tömeg (kg/db)
0.64
Cikkszám
19019-184

Videó 1:

Hasonló termékek