Telefon: +36 20 313 7727

 E-mail: nagyker@compaya.hu

Kockanári

Kockanári
Kockanári
Kockanári
Kockanári
Kockanári
Kockanári
Kockanári
Kockanári
Kockanári
Kockanári
Kockanári
Kockanári
Kockanári
Kockanári

Kockanári

Info :
Megszűnt termék
További adatok
Nincs raktáron
Nem vásárolható!

Részletek

Melyik madár melyik rajhoz tartozik? A KocKanári egy izgalmas, pörgős családi kártyajáték, amely könnyen tanulható és pont ugyan ilyen könnyen játszható. Akár egy könnyed családi estére, akár két játék közé levezetésnek is kiváló játék, amely nem csak a madárimádókat ragadja magával!


Az a bokor csicsereg!

A játékos a KocKanáriban 8 madár kártyával a kézben kezdenek, míg néhány madár az asztalon ül, 4 különböző "kerítésen" . A fordulód során két lépésed van, amelyből az első kötelező. Az első lépés: a kezedből kijátszhatod az ugyanolyan madarakat szigorúan csak az egyik kerítésre. Ezek a madarak egyből csoportosulnak a társaikkal a kerítésen, így akik közöttük ültek (a más fajta madarak) egyből a kezedbe röppennek. (Szóval két ugyan olyan madarat letéve a kerítés két szélére, egyből összeszedheted a közöttük bambuló madarakat, bővítve a saját kollekciódat.)

A másik lépés (opcionáls), a madarak rajokba rendezése. A kártyák jobb felső sarkában látható a jelölés, hogy egy kicsi vagy nagy madárrajhoz hány ugyan olyan típusú madárra van szükséged. Ha megvan az adott számú madarad, akkor azokat tedd félre, a többit pedig dobd el!


Amint bármelyik játékosnak egy madárraj kijátszása után elfogy a kezéből minden lapja, az adott forduló véget ért. Mindenki más, akinek maradt kártya a kezében, azokat eldobja, majd akinek elfogyott a kezéből minden kártyája, lesz az új osztó, és egy új forduló veszi kezdetét.

Végül, de nem utolsó sorban: a játékvégi célról még nem esett szó! Egy parti KocKanári addig tart, amíg valamelyik játékos összegyűjti 7 faj 1-1 madarát maga előtt a játékban található 8 fajból, vagy valakinek sikerül 2 különböző fajból legalább 3-3 darabos szettet megszereznie.

Legyél te a legjobb kubista ornitológus, próbáld ki a KocKanárit!

Adatok

Nyelv
Magyar
Kor
8+
Játékosok száma
2 – 5
Játékidő
20 – 20
Szerző
Stefan Alexander
Kiadó
ReflexShop
Doboz mérete
16 x 16 x 4.5 cm
Vonalkód
5990802976823
VTSZ
95049080
Származási ország
Kína
Tömeg (kg/db)
0.35
Cikkszám
19842-182

Videó 1:

Videó 2: